Featured

ONK Enduro Sprint Enduro Westerbork Inters + Nationalen 14 september 2024

Let op, dit is een ONK enduro wedstrijd en geen DXCS. Aan de start komen de inters en alle nationale klassen. Omdat dit een sprint formaat is zonder lange route lukt het helaas niet om ook de hobby-klasse in het tijdschema in te passen.

De inschrijving gaat via de Licence2Race app en sluit op 8 september 23:59!!
Nadat de koppeling met het KNMV systeem is gemaakt en je licentie(s) zichtbaar zijn in de app, klik je op de licentie en controleert dan of alle gegevens kloppen. LET OP: Het is heel belangrijk dat het transpondernummer klopt. Is dit niet het geval, geef dan zo spoedig mogelijk jouw transpondernummer door aan de KNMV via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nadat je de inschrijving hebt gedaan vind je jouw ticket terug onderin terug bij het tabblad ‘Tickets’ en weet je dat je bent ingeschreven voor deelname.

Technische controle en keuring
Datum: zaterdag 14-09-2024
Locatie: nabij het clubhuis
NV40/NV50: vanaf 07:30 uur
Nationalen: vanaf 10.00 uur
Inters: vanaf 13.15

Wedstrijdgegevens
Aantal ronden NV40/NV50: 4
Nationalen: 5
Inters: 6
Starttijd eerste deelnemer : 08:30 uur
Startvolgorde
8.30 uur : 40/50+
11.00 uur : Nationalen
14.00 uur : Inters
Twee proeven per ronde.

Westerbork 14 september | Barcodestickers plakken, helm keuren en vragen
Tijdens de ONK Sprint enduro in Westerbork van 14 september is er na de ochtend wedstrijd en voor de middag wedstrijd gelegenheid om barcodestickers te plakken en je helm te laten keuren. Om de barcode sticker soepel te laten verlopen, lees dit even en email zo nodig de gevraagde gegevens.

logo
Crossbaan De Weidestukken

Circuit
De Weidestukken - Westerbork

Cross mee op facebook en YouTube